מבשלים את הבשר כ-120 דקות במים עם גרגירי פלפל אנגלי.
שלב 2
0 דקות
מקררים את הבשר וחותכים אותו לפרוסות בעובי של 1-2 ס"מ.
שלב 3
120 דקות
בזמן של בישול הבשר מבשלים את החומוס המושרה כ-120 דקות במים ללא תבלינים.
שלב 4
0 דקות
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את פרוסות הבשר לטיגון קצר של דקה עד 2 דק' מכל כיוון.
שלב 6
0 דקות
שופכים את החומוס מעל הבשר.
שלב 7
0 דקות
מערבבים בקערית קטנה את התבלינים (מלח,פלפל לבן,פפריקה מתוקה, רסק עגבניות, מרק עוף), מוסיפים קצת מים רותחים ומערבבים טוב טוב עד שמתקבלת עיסה חלקה של תבלינים.
שלב 8
0 דקות
שופכים את כל העיסה לסיר ומוסיפים עוד מים עד לגובה החומוס. מפזרים למעלה את הכוסברה הקצוצה ומוסיפים את הפלפל החריף ומרתיחים.
שלב 9
60 דקות
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומכסים את הסיר חלקית. מבשלים כשעתיים- שעתיים וחצי - עד שהנוזלים מצטמצים קצת.
שלב 1
מתוך
9
מבשלים את הבשר כ-120 דקות במים עם גרגירי פלפל אנגלי.
שלב 2
מתוך
9
מקררים את הבשר וחותכים אותו לפרוסות בעובי של 1-2 ס"מ.
שלב 3
מתוך
9
בזמן של בישול הבשר מבשלים את החומוס המושרה כ-120 דקות במים ללא תבלינים.
שלב 4
מתוך
9
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
שלב 5
מתוך
9
מוסיפים את פרוסות הבשר לטיגון קצר של דקה עד 2 דק' מכל כיוון.
שלב 6
מתוך
9
שופכים את החומוס מעל הבשר.
שלב 7
מתוך
9
מערבבים בקערית קטנה את התבלינים (מלח,פלפל לבן,פפריקה מתוקה, רסק עגבניות, מרק עוף), מוסיפים קצת מים רותחים ומערבבים טוב טוב עד שמתקבלת עיסה חלקה של תבלינים.
שלב 8
מתוך
9
שופכים את כל העיסה לסיר ומוסיפים עוד מים עד לגובה החומוס. מפזרים למעלה את הכוסברה הקצוצה ומוסיפים את הפלפל החריף ומרתיחים.
שלב 9
מתוך
9
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומכסים את הסיר חלקית. מבשלים כשעתיים- שעתיים וחצי - עד שהנוזלים מצטמצים קצת.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0