המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הבשר כ-120 דקות במים עם גרגירי פלפל אנגלי.
מקררים את הבשר וחותכים אותו לפרוסות בעובי של 1-2 ס"מ.
בזמן של בישול הבשר מבשלים את החומוס המושרה כ-120 דקות במים ללא תבלינים.
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את פרוסות הבשר לטיגון קצר של דקה עד 2 דק' מכל כיוון.
שופכים את החומוס מעל הבשר.
מערבבים בקערית קטנה את התבלינים (מלח,פלפל לבן,פפריקה מתוקה, רסק עגבניות, מרק עוף), מוסיפים קצת מים רותחים ומערבבים טוב טוב עד שמתקבלת עיסה חלקה של תבלינים.
שופכים את כל העיסה לסיר ומוסיפים עוד מים עד לגובה החומוס. מפזרים למעלה את הכוסברה הקצוצה ומוסיפים את הפלפל החריף ומרתיחים.
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומכסים את הסיר חלקית. מבשלים כשעתיים- שעתיים וחצי - עד שהנוזלים מצטמצים קצת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0