המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הקרפיון לפרוסות ומקלפים את העור מכל פרוסה. שומרים את העור.
מוציאים את כל העצמות שניתן וטוחנים את פרוסות הדג במטחנת בשר עם בצל אחד ו-2 ביצים קשות.
לתוך העיסה טוחנים גם סלק אחד קלוף. מעבירים את הדג הטחון לקערה ומוסיפים את הסוכר, מלח, פלפל וקמח המצה ו- 2 ביצים טריות, לשים עד ליצירת עיסה.
מהעיסה שנוצרה יוצרים קציצות בגודל בינוני ואותן עוטפים בעור של הדג שקילפנו בתחילת ההכנה.
מכניסים את הקציצות לתוך סיר כשבתחתיתו מניחים בצל, פרוסות מ-6 סלקים נוספים ועלי דפנה. ממלאים מים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים למשך כ-120 דקות.
בכלי הגשה מניחים את הקציצות ויוצקים מעליהם את הרוטב שנוצר בסיר. מעבירים למקרר למשך לילה עד שהרוטב נקרש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0