המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרסקים במעבד מזון את הבצלים, ומטגנים בשמן למשך שלוש דקות.
מרסקים במעבד מזון את העגבניות ומוסיפים לסיר יחד עם הבצל לחמש דקות נוספות של אידוי.
מתבלים בפפריקות, במלח ובפלפל. מאדים שתי דקות נוספות.
מוסיפים את המרק, מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים את הכוסברה ומבשלים חמש דקות נוספות.
ברתיחה אחרונה שופכים תוך כדי ערבוב את האורז פנימה, ומבשלים עד שהאורז מתרכך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0