המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מעבירים לסיר את גרגירי התירס, יוצקים מים עד כיסוי ומוסיפים אבקת מרק עוף, מלח ופלפל. מערבבים ומביאים לרתיחה.
כשהמרק מגיע לרתיחה ומבעבע מוסיפים בעזרת מזלג ובהדרגה זרזיפי ביצים, מבלי לערבב, עד להפיכתן למעין אטריות ביצים.
מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0