המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הבצל לקוביות קטנות מאוד. ממיסים את החמאה בסיר בינוני, מטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף ורך.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים טיגון קל.
מוסיפים את הקמח ומטגנים בבחישה 3 דקות עד שהקמח מבעבע. מוסיפים את המרק לרביכה תוך כדי בחישה .
מבשלים 20 דקות, על אש בינונית, מתבלים במלח ופלפל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0