המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את פולי החומוס ואת העדשים בקערה גדולה עם הרבה מים, למשך 24 שעות לפני הבישול.
מטגנים את הבצלים בשמן עד לגוון חום.
מסננים את פולי החומוס והעדשים ומוסיפים אותם לבצלים המטוגנים, יחד עם הגזרים, תפוחי האדמה, השורשים, השום, רסק העגבניות, הסויה ועלי הכוסברה.
מוסיפים בבחישה את הקמח ואת מרק התיבול, מתבלים במלח ובפלפל, יוצקים את המים ומביאים לרתיחה. בוחשים מעת לעת.
מבשלים על אש נמוכה כ-120 דקות, או עד שהחומוס רך דיו.
מתבלים ברוטב הצ'ילי ומגישים חם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0