המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים והחלבה, עד לקבלת תערובת פירורים אחידה.
ממיסים את החמאה, (ניתן להמיר את החמאה במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מוסיפים לפירורים ומערבבים היטב.
מהדקים את התערובת לתבנית, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-180 דקות.
מערבבים במיקסר את כל חומרי המילוי - אינסטנט פודינג, שמנת מתוקה, גבינה לבנה וסוכר, עד לקבלת מרקם אחיד.
מורחים את הקרם על התחתית המצוננת.
לציפוי מומלץ לפזר כוס שברי ביסקוויטים, ומעליהם לטפטף סירופ שוקולד, אגוזים שבורים גס ופירות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0