המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנפים את הקמח ואבקת האפיה לתוך קערה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
מחממים מחבת ומשמנים קצת בשמן- רצוי עם מברשת אך אפשר גם להשתמש בתרסיסי שמן למיניהם.
יוצקים מעט מן הבלילה, כחצי מצקת, למחבת. כשנוצרות בועות על גבי הפנקייק הופכים צד ומבשלים במשך כדקה. יש לנו פנקייק מוכן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0