המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסדרים את תפוחי האדמה והבטטות בתבנית אפייה.
מניחים בקערה את הבצל וכל שאר המרכיבים, מערבבים ויוצקים על התפו"א והבטטות. מעסים מעט כך שיספגו את התבלינים.
מכסים בנייר אלומיניום, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוהה כ-200 מעלות ל-30 דקות.
מסירים את נייר האלומיניום, וממשיכים לאפות עוד 15 דקות עד שהנוזלים נספגים והירקות רכים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0