המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
את כל המצרכים (חוץ מאבקת מרק העוף) מכניסים לסיר ומכסים במים.
מביאים לרתיחה ומניכים להבה. מבשלים כ-40 דקות עם סיר פתוח מעט, תוך כדי בישול מערבבים תמיד עקב גלישת המרק.
כשהעדשים התרככו, מוציאים את הבצלים ואת הפטרוזיליה, טועמים ומתקנים תיבול, מוסיפים כף אבקת מרק עוף, מערבבים ומבשלים עוד 2 דק'.
מסירים מהאש וטוחנים למרק אחיד וחלק (אפשר בבלנדר או בלנדר ידני בתוך הסיר). בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0