המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבצלים לקוביות ושמים בסיר יחד עם השמן ומזהיבים על אש בינונית, לאחר מכן מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד לפירורים.
לאחר מכן, מוסיפים את האורז וממשיכים לטגן יחד על אש נמוכה, כאשר האורז מקבל ציפוי שומני מוסיפים את כל כמות הכוסברה הקצוצה, המלח והפלפל לפי הטעם האישי, ומערבבים היטב כשתי דקות.
מוסיפים מים רתוחים עד לגובה האורז (לא יותר, מפני שהכוסברה מגירה נוזלים) ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה לאש נמוכה מאוד מכסים במגבת וסוגרים את הסיר עד שהאורז מוכן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0