המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-200 מעלות.
יוצרים מנייר אפייה ארבע "מעטפות" באורך וברוחב של כ-30 ס"מ.
מחלקים את השומר, זרעי הכוסברה, כוכבי האניס והלימון לארבע המעטפות.
מניחים נתח סלמון בכל מעטפה, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים לכל מעטפה כף חמאה. מחלקים את היין בין המעטפות, וסוגרים כל מעטפה בעזרת קיפולים קטנים, כך שתהיה אטומה ככל האפשר, כדי למנוע "בריחת" אדים.
אופים כ-15 דקות. המעטפות יתפחו מעט בגלל האדים.
חותכים בסכין פתח בכל מעטפה, ומניחים כל אחת בצלחת. ניתן להגיש לצד כל תוספת חמה שרק תבחרו. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0