יוצרים מנייר אפייה ארבע "מעטפות" באורך וברוחב של כ-30 ס"מ.
שלב 3
0 דקות
מחלקים את השומר, זרעי הכוסברה, כוכבי האניס והלימון לארבע המעטפות.
שלב 4
0 דקות
מניחים נתח סלמון בכל מעטפה, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים לכל מעטפה כף חמאה. מחלקים את היין בין המעטפות, וסוגרים כל מעטפה בעזרת קיפולים קטנים, כך שתהיה אטומה ככל האפשר, כדי למנוע "בריחת" אדים.
שלב 5
0 דקות
אופים כ-15 דקות. המעטפות יתפחו מעט בגלל האדים.
שלב 6
0 דקות
חותכים בסכין פתח בכל מעטפה, ומניחים כל אחת בצלחת. ניתן להגיש לצד כל תוספת חמה שרק תבחרו.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מחממים תנור ל-200 מעלות.
שלב 2
מתוך
6
יוצרים מנייר אפייה ארבע "מעטפות" באורך וברוחב של כ-30 ס"מ.
שלב 3
מתוך
6
מחלקים את השומר, זרעי הכוסברה, כוכבי האניס והלימון לארבע המעטפות.
שלב 4
מתוך
6
מניחים נתח סלמון בכל מעטפה, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים לכל מעטפה כף חמאה. מחלקים את היין בין המעטפות, וסוגרים כל מעטפה בעזרת קיפולים קטנים, כך שתהיה אטומה ככל האפשר, כדי למנוע "בריחת" אדים.
שלב 5
מתוך
6
אופים כ-15 דקות. המעטפות יתפחו מעט בגלל האדים.
שלב 6
מתוך
6
חותכים בסכין פתח בכל מעטפה, ומניחים כל אחת בצלחת. ניתן להגיש לצד כל תוספת חמה שרק תבחרו.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0