המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להסיר מהאספרגוס קצוות קשים. לשטוף היטב במים קרים.
לבשל או לאדות עד שמגיע למידת הריכוך הרצויה. אפשר לבשל במי מלח רותחים או במיקרוגל.
לערבב היטב את השמן עם מיץ הלימון.
לשפוך את הרוטב על האספרגוס החם, לתבל במלח ובפלפל.
להגיש מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0