המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מזהיבים את הבצל בשמן בסיר גדול.
מוסיפים את השום ואת גבעולי המנגולד (ששטפנו וקצצנו גס) ללא החלק הירוק. מערבבים ומטגנים עוד שתי דקות.
קוצצים גס את עלי המנגולד (החלק הירוק) ומוסיפים לסיר. זה ייראה כמו המון, אבל עד מהרה יצטמצם נפחו של הירק. מערבבים היטב ומסירים מהאש.
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית פיירקס משומנת ומקומחת. הפשטידה צריכה להיות בגובה של כשלושה ס"מ.
אופים בחום של 180 מעלות כ-45 דק', עד שהפשטידה זהובה ותפוחה.
מגישים פושר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0