המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הכוסברה, הפטרוזיליה והשמיר ושמים במסננת לשטיפה. מפזרים מעט מלח.
מגרדים את הבצל ותפוחי האדמה ומוסיפים לעלים הקצוצים במסננת.
סוחטים היטב את הלחם הרטוב ומפוררים אותו קלות. מוסיפים לתערובת.
לאחר שירדו הנוזלים, מעבירים לקערה ומוסיפים בשר טחון, סולת, ביצה ותבלינים.
לערבב הכל יחד. אם התערובת נוזלית להוסיף עוד סולת.
יוצרים מהתערובת קציצות עגולות ושטוחות ומטגנים משני הצדדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0