המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את הסלרי והגזרים, פורסים לפרוסות ושמים בסיר בישול שטוח.
מוסיפים מים ושמן, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה עד שמתרכך, כ-10 דקות.
מוסיפים מלח סוכר ומיץ לימון ומבשלים עוד כ-5 דק'.
משפרים תיבול ומורידים מהאש. מגישים קר מאוד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1