המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בקערת המערבל (מיקסר) את החלבונים ומקציפים, תוך הוספה הדרגתית של הסוכר, לקבלת קצף יציב.
מוסיפים את אבקת הפודינג ומקציפים דקה נוספת.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
מחלקים את הבצק ל-5 כדורים.
מקמחים משטח עבודה, ומרדדים כל כדור לעלה מלבני דק.
מורחים על עלה הבצק חמישית מהמלית ומגלגלים לגלילה.
חותכים לפרוסות בעובי 2-1 ס"מ.
מניחים את הפרוסות בתבניות כשהצד החתוך כלפי מטה.
אופים 20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות.
מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0