המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ללוש את כל מצרכי הבצק ולרפד תבנית 26 משומנת בשלושת רבעי מהבצק
לאפות בתנור בחום בינוני עד להזהבה קלה.
את הרבע הנותר לרפד מכסה פיירקס קטן -זה החלק של הפירורים מלמעלה...ולאפות גם בחום בינני עד להזהבה ....
להקציף שמנת וסוכר וניל להוסיף את הגבינה בתנועות קיפול (ללא הקצפה)
אחרי שהבצק אפוי והתקרר שמים את המלית של הגבינה את החלק הקטן של הבצק לפורר לפירורים עדינים עם מזלג לשים מעל המלית את הפירורים....
לשים במקרר לפחות 6 שעות או למשך כל הלילה
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0