המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום גבוה.
טורפים את הביצים עם הסוכר במשך כשתי דק'.
ממיסים במיקרו יחד את השוקולד והחמאה.
באיטיות רבה מערבבים את השוקולד המומס עם הביצים ומוסיפים את הקמח.
מוזגים את הבלילה לתוך ניירות אפיה מעוגלים או תבנית סיליקון עם שקעים למאפים קטנים.
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות ואופים כ-10 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0