המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם תנור ל-160 מעלות.
לאחר הפשרה של הבצק לפרוש אותו בתבנית משומנת, גם בצדדים של התבנית ולחורר מעט עם מזלג את בצק (ליציאת אויר).
לטגן את הבצל במחבת.
לטגן את תפוחי האדמה במחבת.
לפזר את הבצל על הבצק בתבנית, אח"כ להוסיף את תפוחי האדמה המטוגנים.
בקערה נפרדת לשים את הבשר הטחון, להוסיף לו את התבלינים ולערבב היטב. בשלב זה אפשר להוסיף צנוברים או פטרוזליה, או את שניהם.
לפזר את תערובת הבשר הטחון המתובל על הבצק מלמעלה.
את הקיש הפתוח (לא לסגור עם בצק למעלה-למרות שזה אפשרי) לשים בתנור בחום של כ-160 מעלות ל-30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0