המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בסיר עם מעט שמן את הבצל עד הזהבה
מוסיפים את השום הקצוץ, הג'ינג'ר והצ'ילי. מטגנים דקה נוספת
מוסיפים את העגבניות, מערבבים, מתבלים בעזרת הקארי, הכורכום, והפלפל וממשיכים, תוך כדי עירבוב, לטגן לעוד מספר דקות
מוסיפים את העדשים ומטגנים למשך מספר דקות תוך ערבוב מתמיד
מכסים את התבשיל במים ומביאים לרתיחה
מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה למשך כשעה וחצי.
תוך כדי בישול פותחים את הסיר ומערבבים מעת לעת
לאחר כשעה וחצי טועמים, מתבלים במלח ומתקנים תיבול לפי הצורך
לקראת ההגשה, מוסיפים לתבשיל את הכוסברה הקצוצה ומגישים חם
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0