המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את הטופו ומשרים עם פרוסות הגזר ל-30 דקות ברוטב טריאקי מעורבב במים.
בינתיים, שוטפים ומנקים את הבצלים. את החלק הלבן קוצצים דק, את החלק הירוק חותכים לטבעות.
מוציאים את הטופו מהרוטב ומטגנים במחבת טפלון על להבה גבוהה כדקה מכל צד בשמן הקנולה. כשהופכים, מוסיפים למחבת את הבצל הירוק ומטגנים ביחד.
מוסיפים את הרוטב בו שרה הטופו יחד עם הגזר, מוסיפים את שמן השומשום, מקפיצים מעט ומגישים כמנה ראשונה מיוחדת ומאד טעימה או כמנה טבעונית עם תוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0