המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים ווק ללא שמן באש בינונית כ-5 דקות.
יוצקים מעט שמן, ומקפיצים את הבצל למשך כ-2 דקות על אש גבוהה.
מוסיפים את הגזר ומקפיצים יחד עוד כ-3 דקות. מוסיפים את התבלינים וטועמים. מעבירים לכלי נפרד ומניחים לצינון.
מערבבים יחד את הבצל והגזר המוקפצים עם עשבי התיבול הקצוצים, הבורגול המסונן והפירות היבשים.
בקערה קטנה טורפים בעזרת מטרפה את כל חומרי הרוטב, עד לקבלת מרקם אחיד.
שופכים את הרוטב לסלט, מתקנים תיבול ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0