המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן בסיר. מזהיבים בו את הבצל, השום והסלרי (שורש ועלים).
מוסיפים את נתחי העוף, ומטגנים עם ערבוב, עד שהם מלבינים.
מוסיפים את תפוחי האדמה, ועליהם את התבלינים היבשים, ומערבבים היטב במשך שתי דקות.
מוסיפים את המים, מערבבים, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים חלקית ומבשלים כעשרים דקות, עד שהעוף ותפוחי האדמה מוכנים.
מערבבים פנימה את הכוסברה ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0