המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הכרוב לפלחים גדולים (בערך בגודל שתי קופסאות גפרורים) ותוחבים לצנצנות יחד עם השום ופלפלים.
מחלקים את הסוכר והמלח בין הצנצנות (מפזרים מעל הכרוב ומנערים מעט, כדי שהמלח ירד למטה).
מערבבים מים וחומץ ויוצקים לתוך הצנצנות עד שפתן.
סוגרים ומנערים היטב, כדי שהסוכר יימס.
הכרוב מוכן לאכילה תוך שלושה ימים, עד האכילה יש לנער את הצנצנת מדי יום. אחרי הפתיחה יש לשמור במקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0