המתכון הזה נוצר עבור 40 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים יחד את כל מרכיבי הבצק ומניחים ל-60 דקות במקרר.
מערבבים יחד את כל מרכיבי המילוי.
מכינים את הבורקס: מרדדים את הבצק לעלה דק בעובי של 3-4 מ"ל וקורצים ממנו עיגולים עם כוס.
מניחים על כל עיגול כפית מהמילוי וסוגרים לצורת כיסון. צובטים ומהדקים את הכיסונים מסביב לסגירתם.
אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות 20 דקות עד להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0