המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים במיקסר את חומרי הבצק לתערובת אחידה כ-5 דק', מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-3 שעות.
מוצאים את הבצק, מקמחים משטח עבודה וחותכים מלבנים.
על כל מלבן מורחים חמאה, מעט סוכר חום וקינמון ומגלגלים לשבלול.
מסדרים את השבלולים בתבנית על נייר אפייה ומכסים במגבת לשעה לתפיחה.
מברישים בביצה טרופה ומחממים תנור ל-180.
אופים במשך כ-20 דקות. מצננים ומגישים. בתיאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0