המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים את כל החומרים לבצק מעט דליל ומניחים להתפחה פעם ראשונה.
לאחר התפיחה מרטיבים את הידיים ולשים שוב.
לאחר ההתפחה בפעם השנייה לוקחים קערה עם שמן זית שבעזרתו פותחים את הבצק. מחלקים את הבצק לחמישה עיגולים או אם רוצים אפשר לעיגולים קטנים לפוקצות אישיות.
פותחים את הבצק בעזרת שמן הזית שבקערה ומורחים את כל החלק העליון של הפוקצ'ה בשמן זית.
מניחים תוספות כגון: עגבניות, בצל, זיתים, פטריות, ירקות אנטיפסטי.
אפשר גם לתבל את הירקות לפני שמניחים על הפוקצ'ה במעט פפריקה, מלח ופלפל.
אופים בחום של 180 מעלות בערך 30-40 דקות עד להשחמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0