המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את חומרי המרינדה לעוף בקערה בינונית.
מברישים את פיסות העוף במרינדה, ומניחים יחד בקערה מכוסה ל-15 דקות במקרר.
מחממים שמן במחבת, וצולים את העוף כשלוש דקות מכל צד. מתחילים את הצלייה באש חזקה וממשיכים לאש בינונית. בסוף הצלייה מתבלים במלח ופלפל. מצננים בטמפרטורת החדר.
מחממים את התנור לחום גבוה (210 מעלות). מרפדים תבנית בנייר אפייה מוברש בשמן זית.
מסדרים את הפטריות על תבנית גדולה. מפזרים מלח ואופים כ-20 דקות או עד שמזהיב לגמרי. מצננים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים סלט: בקערה בינונית מערבבים את החסות, הבצל, פטריות והרוטב. מוסיפים את פיסות העוף מעל. מגישים מיד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0