המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה על פי הוראות היצרן.
במחבת עם שמן זית צורבים קלות את קוביות העוף, ומניחים בצד.
באותה מחבת, מבשלים יחד את הסויה, הסילאן והמים כרבע שעה עד לקבלת רוטב סמיך.
מוסיפים לרוטב את הפסטה והעוף, ומבשלים כ-3 דקות נוספות.
מגישים עם בוטנים קצוצים מעל. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0