המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בסיר את החמאה (ניתן להמיר את החמאה במחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והבצל ומטגנים עד להזהבה, או עד שהבצל שקוף.
מוסיפים מלח וסוכר וממשיכים לטגן עוד דקה.
מוסיפים 2 כפות קמח ומערבבים, מוסיפים בהדרגה מים תוך כדי ערבוב, עד לגובה של 3/4 מגובה הסיר.
מוסיפים בירה ומרק עוף ומערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות .
מוסיפים שמנת מתוקה/חלב קוקוס ומבשלים עוד כ-10 דקות על אש נמוכה, מתקנים תיבול ומגישים חם.
הצעת הגשה: לגרר גבינת פרמז'ן מעל כל צלחת ולהגיש לצד לחם כפרי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0