המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
שמים בקערה את הביצים, הווניל, השמן והסוכר וטורפים היטב. מוסיפים את הקישואים ומערבבים.
מערבבים בקערה נפרדת את כל שאר המרכיבים (למעט השקדים לעיטור), מאחדים את תכולת שתי הקערות ומערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה.
יוצקים לתבנית, מפזרים את השקדים ואופים כ-45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
מוציאים, מצננים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0