המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים לקערית את חומרי הרוטב: רוטב צ’ילי מתוק, רוטב טריאקי, אבקת מרק עוף של אוסם, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
מניחים את רצועות העוף בכלי. יוצקים לכלי את חומרי המישרה: קורנפלור, יין לבן, רוטב טריאקי, רוטב סויה בסגנון סיני, חלבון ביצה, מלח ופלפל. מערבבים ומשרים במשך 4 שעות.
יוצקים לווק מעט שמן. מוסיפים את רצועות העוף, ומקפיצים תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהעוף משנה את צבעו. מוציאים את הרצועות מהווק, ומניחים בצלחת.
יוצקים לווק עוד 3 כפות שמן, ומחממים על להבה גבוהה. מוסיפים את הירקות, ומטגנים במשך כ-4 דקות, תוך כדי ערבוב.
מחזירים למחבת את רצועות העוף המטוגנות, וכן את הנודלס המבושלים.
יוצקים לווק את הרוטב שבקערית, ומערבבים. משפרים טעם עם קורט מלח ופלפל שחור. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0