המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים את החמאה בסיר קטן, מוסיפים את הבצל והשום לטיגון עד להשחמה קלה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ-4 דקות.
מוסיפים את השמנת המתוקה והחמוצה ואת התבלינים ובוחשים היטב, מנמיכים את האש ודואגים שהשמנת לא תיחרך באמצעות בחישות מידי פעם.
מבשלים את הרוטב כ-3-4 דקות.
לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן עם שמן ומלח כמובן.
שהפסטה מוכנה מניחים בצלחת הגשה עם רוטב חם מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0