המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להניח דף נייר אפייה על תבנית.
בקערה עמוקה, טורפים ביצים עם חרדל ותבלינים.
טובלים כל נתח חזה עוף בביצה ואז בפירורי לחם.
מניחים על נייר אפייה, מזליפים מעט שמן זית ומעל מניחים עשבי תיבול.
אופים בתנור בחום של 170 מעלות, עד להזהבה.
לאחר האפייה מפוררים את עשבי התיבול מעל השניצלים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0