מערבבים במיקסר את הקמח והמלח, מחברים וו לישה ומוסיפים את כל השמן ואת המים בהדרגה תוך כדי לישה, עד שמקבלים בצק רך וגמיש. יש ללוש את הבצק 10 דקות.
שלב 2
0 דקות
משמנים את הבצק קלות מבחוץ ומניחים בצד מכוסה להתפחה כשעה ורבע או עד הכפלת הנפח.
שלב 3
0 דקות
מטגנים בצל גדול קצוץ עד הזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים חצי חבילת טחון מהצומח ומטגנים כמה דקות. מוסיפים רוטב עגבניות מוכן לפסטה/פיצה (ניתן גם להכין לבד רוטב עגבניות פשוט). מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים.
שלב 4
15 דקות
מבשלים על אש נמוכה למשך 15 דקות
שלב 5
20 דקות
מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). משטחים את הבצק על משטח המיועד לאפיית פיצות או אבן אפייה מיוחדת, יוצקים את הרוטב ומכניסים לתנור סביב ה- 20 דקות עד להשחמה.
שלב 1
מתוך
5
מערבבים במיקסר את הקמח והמלח, מחברים וו לישה ומוסיפים את כל השמן ואת המים בהדרגה תוך כדי לישה, עד שמקבלים בצק רך וגמיש. יש ללוש את הבצק 10 דקות.
שלב 2
מתוך
5
משמנים את הבצק קלות מבחוץ ומניחים בצד מכוסה להתפחה כשעה ורבע או עד הכפלת הנפח.
שלב 3
מתוך
5
מטגנים בצל גדול קצוץ עד הזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים חצי חבילת טחון מהצומח ומטגנים כמה דקות. מוסיפים רוטב עגבניות מוכן לפסטה/פיצה (ניתן גם להכין לבד רוטב עגבניות פשוט). מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים.
שלב 4
מתוך
5
מבשלים על אש נמוכה למשך 15 דקות
שלב 5
מתוך
5
מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). משטחים את הבצק על משטח המיועד לאפיית פיצות או אבן אפייה מיוחדת, יוצקים את הרוטב ומכניסים לתנור סביב ה- 20 דקות עד להשחמה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0