לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הבצק: מערבבים את מרכיבי הבצק ביד או במיקסר עם וו לישה, ולשים כ-8 דקות, או עד לקבלת בצק במרקם אחיד.
מכסים ומתפיחים כ-60 דקות להכפלת הנפח.
בינתיים מכינים את המלית: מחממים מחבת עמוקה או סיר שטוח עם שמן, מטגנים את הבצל הקצוץ 5 דקות עד להזהבה קלה.
מוסיפים את השום, התבלינים והבשר ומערבבים בכף עץ למרקם פירורי.
מוסיפים רסק עגבניות, עשבי תיבול, זיתים ועגבניות מיובשות, מטגנים הכל יחד עד שהבשר עשוי.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
ממלאים ואופים: מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. על משטח מקומח מרדדים כל חלק לעובי 1/2 ס"מ. בעזרת כוס רחבה קורצים עיגולים.
ממלאים כל עיגול בכפית מלית, מקפלים לחצי, קיפול נוסף לרבע, מסדרים בתבנית עגולה משומנת בשמן זית, בצורת מעגל ובתוכו עוד מעגל וכך הלאה. מורחים בביצה טרופה עם כף שמן זית.
אופים 40-45 דקות, או עד שהמאפה אפוי גם במרכז.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0