המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת התפוחים: מרוקנים 2/3 מתוכנם של תפוחי העץ בעזרת כף פריזאית או סכין. נפטרים מהגרעינים ואת חתיכות התפוח הנותרות קוצצים ושומרים להמשך.
מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל 5 דקות לריכוך ראשוני.
מוסיפים את הגזר, השום והג'ינג'ר ומערבבים יחד תוך טיגון כ-2 דקות .
מוסיפים את הפרגית הטחונה, מערבבים בכף עץ להפרדת הפירורים ומטגנים 4 דקות או עד שהבשר מחליף צבע. מתבלים ומוסיפים את עשבי התיבול. מערבבים היטב. מורידים מהאש, טועמים ומתקנים תיבול.
מוסיפים את התפוח הקצוץ ואת הביצה ומערבבים.
מחממים תנור ל-190 מעלות.
ממלאים את התפוחים בתערובת העוף המתובל ומניחים בתבנית אפיה עמוקה. יוצקים לתוכה את היין הלבן, מכסים בנייר כסף ואופים 40 דקות.
מוציאים את תבנית התפוחים מהתנור, מסירים את נייר הכסף, מזליפים על התפוחים מהנוזלים שהצטברו בתבנית ואופים ללא כיסוי, 10 דקות נוספות.
הכנת הרוטב: מערבבים את כל מצרכי הרוטב.
מגישים את התפוחים לצד הרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1