המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את האסאדו ומבשלים 15 דקות. מורידים את הקצף שנוצר, ומכבים את הגז.
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים כל אחד ל-6 חתיכות. מוסיפים לסיר.
מוסיפים את הקטניות לאחר שהושרו במים לילה שלם, למעט את הגריסים שלא צריכים השרייה.
מוסיפים את הדבש, התבלינים והמלח.
את הבצל קוצצים דק ומטגנים עד השחמה. מוסיפים לסיר.
מוסיפים ביצים כמניין הסועדים.
מכניסים לתנור ל-10 שעות בחום של 100 מעלות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0