המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מים בסיר ומעל מניחים קערת נירוסטה. הטכניקה הזו מכונה בן מארי, ומקורה בצרפת.
מכניסים לקערת הנירוסטה את הביצים והסוכר, וטורפים אותם היטב, אך לא יותר מדי (כדי שהביצים לא יתבשלו).
בקערה נפרדת ממיסים את השוקולד והחמאה (ניתן לעשות זאת גם במיקרוגל).
יוצקים את השוקולד מעל הביצים וטורפים היטב את הבלילה.
מוסיפים את הקמח וממשיכים לטרוף.
מרססים בשמן תבנית שקעים, את התחתית והדפנות, ומפזרים מעט סוכר.
יוצקים מהבלילה לתוך השקעים עד כ-3/4 מגובה השקע.
טומנים 2 קוביות שוקולד לבן במרכז השקעים.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-8 דקות.
מגישים עם פירות יער.
להשלמת המראה והטעם מומלץ להגיש כדור גלידה בטעם וניל.
מכניסים לסיר כוס של פירות יער ו-3 כפות סוכר. מחממים מעט ויוצקים מעל הסופלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0