המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן, ומצננים. (ניתן לדלג על שלב זה אם רוצים לחסוך בזמן או בקלוריות).
מערבבים את הבצל המטוגן עם הבשר ושאר הרכיבים. לשים היטב ומניחים בקערה מכוסה במקרר ל-60 דקות.
בידיים רטובות יוצרים קציצות עגולות, מגלגלים בפירורית ומטגנים בשמן, רצוי במחבת שאינה נדבקת.
מניחים לרגע על נייר סופג ומגישים. על פירה, עם חרדל, קטשופ, או מבושלות ברוטב עגבניות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0