המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה.
מזהיבים את הבצל בשמן ומוסיפים את הפירות היבשים. מטגנים עוד שתי דקות.
מוסיפים כורכום, קינמון, דבש ומים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
כשהרוטב מסמיך מוסיפים את האגוזים, מערבבים ומסירים מהאש.
להגשה: יוצקים מרוטב הפירות היבשים על הקוסקוס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0