המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור ל-150 מעלות.
מחממים מעט שמן במחבת, ומטגנים את הבשר משני הצדדים. ברגע שצד אחד מחליף את הצבע, הופכים ומטגנים את הצד השני. מפזרים מעט מלח.
מוציאים מהמחבת, ומניחים בכלי עמיד בחום.
מטגנים באותה המחבת את הבצל, ומסדרים מעל הבשר.
שמים מעל הבצל את שיני השום, השעועית והעגבניות.
מוסיפים את היין, מפזרים מעט מלח ופלפל ומכסים בנייר כסף.
מכניסים לתנור לשעה וחצי-שעתיים (או עד שהבשר כמעט מוכן).
מורידים את נייר הכסף, ומשאירים בתנור לעוד 20-30 דקות או עד שהרוטב מסמיך. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0