המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר עמוק מחממים את השמן ומטגנים את הבצל, השום והפלפל החריף על להבה בינונית כ-5 דקות.
מוסיפים את העגבניות ועשבי התיבול, מערבבים ומבשלים 3 דקות נוספות. יוצקים את היין ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על להבה בינונית עד לצמצום מחצית מכמות הנוזלים.
מוסיפים את הירקות והציר ומביאים לרתיחה. מתבלים לפי הטעם ומבשלים כ-25-30 דק'. טועמים ומשפרים תיבול.
להגשה: שמים בקעריות מרק אישיות מעט מפסטה, יוצקים מעל את המרק החם, מזליפים מס טיפות שמן זית, מפזרים מעט גבינת פרמזן מגוררת (אם רוצים) ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0