בסיר עמוק מחממים את השמן ומטגנים את הבצל, השום והפלפל החריף על להבה בינונית כ-5 דקות.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את העגבניות ועשבי התיבול, מערבבים ומבשלים 3 דקות נוספות. יוצקים את היין ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על להבה בינונית עד לצמצום מחצית מכמות הנוזלים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הירקות והציר ומביאים לרתיחה. מתבלים לפי הטעם ומבשלים כ-25-30 דק'. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 4
0 דקות
להגשה: שמים בקעריות מרק אישיות מעט מפסטה, יוצקים מעל את המרק החם, מזליפים מס טיפות שמן זית, מפזרים מעט גבינת פרמזן מגוררת (אם רוצים) ומגישים.
שלב 1
מתוך
4
בסיר עמוק מחממים את השמן ומטגנים את הבצל, השום והפלפל החריף על להבה בינונית כ-5 דקות.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את העגבניות ועשבי התיבול, מערבבים ומבשלים 3 דקות נוספות. יוצקים את היין ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על להבה בינונית עד לצמצום מחצית מכמות הנוזלים.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את הירקות והציר ומביאים לרתיחה. מתבלים לפי הטעם ומבשלים כ-25-30 דק'. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 4
מתוך
4
להגשה: שמים בקעריות מרק אישיות מעט מפסטה, יוצקים מעל את המרק החם, מזליפים מס טיפות שמן זית, מפזרים מעט גבינת פרמזן מגוררת (אם רוצים) ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0