המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים היטב על פי הסדר את המצרכים לתחתית העוגה, חוץ מהמים עם הקפה נמס איתם משתמשים לאחר האפיה.
אופים בתבנית עגולה עם שוליים מתפרקים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 25 דקות.
לאחר האפיה בעודה חמה מזליפים מים עם הקפה נמס.
מפרקים את שולי התבנית.
מערבבים את הגבינה, הסוכר וסוכר הווניל היטב ומורחים באופן שווה על תחתית העוגה.
מפוררים את פתיבר השוקו לאבקה עם פטיש שניצלים ומפזרים מעל שכבת הגבינה באופן שווה.
מקציפים את השמנת, החלב והפודינג 4-5 דקות, עד ליצירת קצפת יציבה.
מורחים את הקצפת באופן שווה על שכבת הביסקוויטים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0