המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים במחבת ווק את השמן, ומטגנים את רצועות הפרגיות עד להשחמה.
מוסיפים את הפלפלים והכרוב, ומקפיצים כ-2 דקות. מוסיפים לווק את האטריות והרטבים, ומערבבים היטב כ-3 דקות נוספות.
מגישים, מפזרים את הבוטנים ומוסיפים את הליים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0