לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר שמן ומטגנים את חלקי העוף על אש גבוהה.
מוסיפים בצל אחד שלם, עלי דפנה, פלפל שחור, מלח וליטר מים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-25 דקות.
מסירים מהאש ומוציאים את העוף.
פורסים את 3 הבצלים שנשארו ומטגנים בסיר נוסף עם מעט שמן עד להזהבה.
מוסיפים את גרגירי החומוס, העוף ומעט מנוזלי הבישול שבסיר הראשון, רק עד לכיסוי של העוף ולא מעבר.
משאירים בצד 2 כוסות נוזלים לבישול הפתיתים. מוסיפים קינמון, בהרט ומבשלים, מכוסה למחצה, עד שהעוף וגרגירי החומוס מתרככים והרוטב מצטמצם.
בסיר עם 1 כף שמן מטגנים מעט את הפתיתים, מוסיפים מלח ואת שתי כוסות מי בישול העוף שנשארו בצד ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות.
להגשה - ממלאים קערה עמוקה במפתול, מעליו מניחים את העוף עם גרגרי החומוס ונוזלי הבישול. מפזרים מעט אגוז מוסקט ואם אוהבים פטרוזיליה קצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1