המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את הרוויון ואת שיבולת השועל.
משאירים לעשר דקות עד ששיבולת השועל תספוג את הנוזלים.
מוסיפים ביצה ושמן ובוחשים היטב.
בקערה גדולה אחרת שמים קמח רגיל, קמח מזרעי פשתן, סוכר, מלח, קינמון וסודה לשתייה ומערבבים היטב.
מוסיפים את תערובת שיבולת השועל והרוויון ובוחשים היטב עד שתיווצר תערובת חלקה.
משמנים קלות מחבת טפלון ומשתמשים ברבע כוס מהעיסה לכל חביתית.
מטגנים על אש בינונית עד גבוהה. הופכים את החביתיות כאשר הן מתחילות לבעבע ומטגנים עד שהצד השני זהוב-חום. .
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0