המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחמים את התנור מראש לחום של כ-180 מעלות.
מטגנים קלות את הבצלים.
שמים בקערה את הדבש, רוטב הסויה, הרוזמרין והטימין, ומערבבים.
מוסיפים את הבצל.
מוסיפים את העוף לקערה, ומערבבים.
מוסיפים לקערה את הבמבה ומועכים קלות ומערבבים.
מעבירים את העוף עם הבלילה לתבנית, ומוסיפים את השמן, המלח והפלפל, ומערבבים.
מכניסים לתנור שחומם מראש לכ-50 דקות.
לאחר מכן, מורידים את המכסה ונותנים לעוף "לתפוס צבע" כ-10 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0