המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הרוטב - מערבבים את שמן הזית, חומץ בלסמי, דבש, לימון סחוט, חרדל, שום, מלח ופלפל היטב עד להתמזגות.
מקפיצים במחבת 3/4 כוס אגוזי מלך עם חמאה ומלח.
קוצצים את 2 סוגי החסות, מניחים בקערה גדולה ומוסיפים את עלי הבייבי.
לפני ההגשה יוצקים את הרוטב מעל, מערבבים בעדינות ומפזרים את אגוזי המלך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0